HTML

deddurva

Erre már nem tudsz mást mondani

lááááááááájk

postaláda

Itt is lehet lájkolni

 

2010.11.29. 21:19 k_viktor

Medve

A maci egy nagyon kedves állat, ráadásul hálás reklámfigura. Gondoljunk csak a moszkvai olimpia kabalaállatkájára, Misára, vagy a Coca Cola jegesmacijára (medvecsók=jeges smaci, éérted!). És mivel mi is nagyon szeretjük a medvéket, ezért megmutatjuk nektek a kedvenc márkánkat! Egyétek és vegyétek!

A legszebb benne maga a szójáték: Der Medve, ugyanis a medve német névelője tényleg hímnemű. (Micimackó óta tudjuk, ugyanis az ő neve a leghülyébb az összes fordítás között: Pooh der Bär = púderber) De hogy mi késztette a klasszikus gyorsfagyasztott gesztenyepüré tejszínhabbal készítőit, hogy DerMedvének hívják a terméküket, azt nem tudjuk. Valakinek van tippje, hogy hogy jön a maci a gesztenyéhez?

Share |

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://deddurva.blog.hu/api/trackback/id/tr362482265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebmert 2010.12.01. 22:03:42

Egyszer egy mézesgesztenye elment az erdőbe medvét nézni. Szembejött velük egy leeresztett teli hód, amit sajnos nem vettek elég komolyan. A medve ugyanis, ha meglátja a teli hódot, vérré válik, és ezt a teli hódot bizony egy versztányival arrébb épp kiszúrta egy medve, amitől az leeresztett. No, imígyen mendegélt gyanútlanul a mézesgesztenye, mígnem elért a medvéig, aki akkorra már vérré vált. Azt sem tudta szegény mézesgesztenye, hogy a medvét pár nappal azelőtt meglátogatta régi barátja, Vérszemző Péter, akitől kapott is egy pár vérszemet barátsága jeléül. A medve egy csupor mézzel viszonozta azt. A vérszemet kapott vérmedvék pedig különösen érzékenyek a mézszagra. Nem tudta ezt a mézesgesztenye - ahogy a medve sem tudta, hogy a vérszemei előtt mancsnyújtásnyira álló préda nyomokban gesztenyét is tartalmazhat. Bekapta hát egészben, és mert történetesen ez a méz bizony gesztenyés volt, megkedvelte azt is a vérmedve. Nem köpte ki pfujjogva, ööeee ez gesztenyés. Így kedvelte meg a medve véletlenül a gesztenyét.

k_viktor 2010.12.01. 22:08:25

Ehh, köszönjük, majd értesítjük! :D
süti beállítások módosítása