HTML

deddurva

Erre már nem tudsz mást mondani

lááááááááájk

postaláda

Itt is lehet lájkolni

 

2010.05.25. 23:00 vktrmrk

Írd és mondd Dublinban

Ígéretemhez híven jöjjön pár dublini poén.

Megérkezésemkor lementünk a partra halat venni, mikor beértünk a Hal marktba, kicsit megszédültem az illatoktól, némelyik fajtára kicsit pikkelytem. Szerencsére nem betegedtem meg tőle, így nem kellett hívni a gyógyírt. A halat mandulás citromos mártással készítettük el, amihez a mandulát szintén ott vettük, írmagja se maradt, olyan finom volt. Utána sétáltunk, így végre megtanultam, hogyan kell igazán dub-steppelni. Csajt nem sikerült felszednem ott se, így nem volt fakír. Ehelyett egy templom előtt próbáltam cigit tekerni, csak nem volt se nálam, se a közelben papír.

Plusz poén máról: találkoztam másik Viktor öccsével ma, aki mondta, hogy hétvégén buliba híták, ahol ott lesz Vera és Kata. De amikor megérkezett, csak egy csaj volt, meg egy ló, szegény öccs pedig nem tudta eldönteni, hogy aloevera.

További szép napot mindenkinek.

Share |

3 komment

Címkék: kaja nemzetek


A bejegyzés trackback címe:

https://deddurva.blog.hu/api/trackback/id/tr342031694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ristretto (aka. a kis KV) 2010.05.26. 14:28:40

Köszönet a poénfeltevésért! Az embernek jutak eszéba fasságok teraszonülés közben :D

Ristretto (aka. a kis KV) 2010.05.26. 14:29:22

@Ristretto (aka. a kis KV):
így ír,aki a laptop touchpadját érintgeti pötyögés közben :D
süti beállítások módosítása